Coaching

Heb jij het gevoel dat..

🚫 je vastloopt in je huidige situatie en komt er niet uit.

🚫 je blijft hangen in oude patronen, je bent kritisch op jezelf en je stelt dingen uit.

🚫 je weet waar je naar toe wilt, maar het gebeurt gewoon niet…

🚫 je weet niet HOE je het moet doen en daardoor zit je vast op je huidige niveau.

🚫 je niet verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling?

🚫 pleasen van anderen is je ook wel bekend en je bent vaak (buiten jezelf) op zoek naar bevestiging.

🚫 je sluit je makkelijk af van je eigen gevoel en zet je emoties vaak op zij om anderen de ruimte te geven.

Zou je dit willen doorbreken?

Maar hoe zet je dan je patronen om …

Maar daar ben je klaar mee!

✅ Je wilt in je KRACHT staan!

✅ Je wilt PLEZIER uit je leven halen.

✅ Je wilt je zelfverzekerd voelen en meer verbinding ervaren ongeacht waar je bent!

Het is tijd voor jouw doorbraak!

Maak kennis met de unieke methode.

Met behulp van PSYCH-K® is het mogelijk de onderbewuste programma en belemmerende patronen te veranderen in wat je bewust wilt. Wanneer het onderbewuste en bewuste op 1 lijn wordt gebracht steunt het elkaar (en werkt het niet langer tegen elkaar). 

PSYCH-K® is een snelle en efficiënte methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. Bovendien kan deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. En als je dat doet merk je op lichamelijk niveau onmiddellijk ontspanning.

Interesse?

Ik bied jou een coaching sessie aan om samen te ontdekken wat jou beweegt, waar je blij van wordt, wat jou tegenhoudt. Een gesprek om te ontdekken wat er in jou leeft, wat jij wilt manifesteren.

Dus voel je vrij een coachsessie in te plannen en te ervaren wat dit voor je kan doen. 

Ik geloof dat iedereen een VRIJ leven verdient, een leven waarin jij volledig jezelf mag zijn en waarin je je mag laten horen én zien! En het is mogelijk, mits jij bereid bent te stoppen met de controle uit handen te geven en zelf de regie (terug) te pakken!

Er is geen beter moment dan NU. De hele wereld is in een enorme transformatie en het is nu meer dan ooit tijd voor jou om écht te gaan staan voor wie je werkelijk bent, oude patronen te doorbreken en jouw eigen dromen waar te gaan maken! In de eerste plaats voor jezelf en in de tweede plaats voor jouw (toekomstige) kinderen!

Je moet het wel zélf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Ik nodig je uit om dit avontuur aan te gaan!

Ook jij kunt verder komen in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling! De ‘HOE DAN” ligt voor je neus en je bent slechts 1 keuze verwijderd van het volgende niveau in jouw Vrije Leven!

De meeste methoden (coaching- en therapievormen) richten zich vooral op de bewuste geest. Maar uit hersenonderzoek blijkt dat ruim 95% van wat we voelen, denken en doen gestuurd wordt door ons onderbewuste. Wil je echt iets blijvend en effectief veranderen, moet je dus bij je onderbewuste zijn.

Een PSYCH-K® Facilitor helpt je door middel van het doen van een ‘PSYCH-K® proces’. Daarbij is de vraag altijd: waar wil je naartoe en hoe wil jij je voelen? Vervolgens creëer je door het doen van een ‘PSYCH-K® Balans’ een hele-brein-staat en sla je nieuwe, bekrachtigende overtuigingen op. Zo herprogrammeer je jezelf.

En kun jij ein-de-lijk jouw oude patronen doorbreken én belemmerende overtuigingen loslaten én nieuw gedrag / gedachten installeren voor blijvende transformatie!

Wil je meer informatie hebben, kijk o.a. op de site van PSYCH-K® Nederland.

PSYCH-K® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

– Dr. Bruce Lipton, PSYCH-K Online Facilitator’s Conference 2014

Introductiesessie PSYCH-K®

Heb je interesse in de PSYCH-K® Basis Workshop en weet je niet zeker of dit bij je past? Of heb je interesse, maar wil je ook gewoon al met jouw ontwikkeling aan de slag?

Kom dan naar een introductiesessie.